Liten hytte til to med kjøkken fra kr 900- 1100,-/natt

Hytten har køyeseng, sitteplass med bord, kjøkken med stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Den er godt isolert og oppvarming er strøm.  Det 30 meter til toalett og dusj i sanitærbygningen.  

Sengetøy: Laken og putetrekk er lagt på. Dynetrekk kan leies, velges på utsjekksiden. Pristillegg på kr 100/sett om du ikke har med selv. Dyner ligger i hytta.

Innsjekk fra kl 15. Tidsfrist for seneste innsjekk er kl 2200 i sesong pga støy. Etter tidsfrist er det ikke mulig å få tilgang på enheten og ingen refusjon. Ordensregler for et mest trivelig opphold for alle campingens gjester , kan du lese mer om her.

Utsjekk senest kl 1200 avreisedagen.  Utvask er inkludert, men les videre. Oppvaskmaskin skal være påsatt. Sengetøy og laken skal tas av og legges ved døra i hytten. Hytten skal forlates i ryddig stand. Søppel skal samles sammen og kastes i beholder. Er det mye  sand, smuss og hundehår skal det kostes opp. Hund /katt er tillatt. Husk at du har ansvar for skader den kan påføre hytten og inventar.  Vurder å ta med bur om du er i tvil på ditt dyrs adferd.

Pris fra kr 900/natt

Details

  • Guests: 2

Prices start at: kr803 per night (+taxes and fees)

Availability

Reservation Form

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

Liten hytte til to med kjøkken fra kr 900- 1100,-/natt is available for selected dates.

Scroll to Top