Hytte 7. Storhytte med dusj og wc. Pris fra kr 1190 – 1540,-/natt

Hytte 7. Storhytte med dusj og wc. Pris fra kr 1190 – 1540,-/natt

Hytten har fire sengeplasser. To enkeltsenger og en køyeseng.  En ekstra seng, klappseng med trebunn  kan settes på soverommet til en femte person.  Oppvarming er strøm og vedovn.  Ved er inkludert om du trenger ekstra oppvarming.

Sengetøy: Laken og putetrekk er lagt på. Dynetrekk kan leies, velges på utsjekksiden. Pristillegg på kr 100/sett om du ikke har med selv. Dyner ligger i hytta.

Innsjekk fra kl 15. Tidsfrist for seneste innsjekk er kl 2200 i sesong pga støy. Etter tidsfrist er det ikke mulig å få tilgang på enheten og ingen refusjon.

Ordensregler for et mest trivelig opphold for alle campingens gjester , kan du lese mer om her.

Utsjekk senest kl 1200 avreisedagen.  Utvask er inkludert, men les videre. Oppvaskmaskin skal være påsatt. Sengetøy og laken skal legges i yttergangen på hytten. Hytten skal forlates i ryddig stand. Søppel skal samles sammen og kastes i beholder. Er det mye  sand, smuss og hundehår skal det støvsuges opp. Støvsuger står i gangen.

Hund /katt er tillatt. Husk at du har ansvar for skader den kan påføre hytten og inventar.  Vurder å ta med bur om du er i tvil på ditt dyrs adferd.

Pris fra kr 1190- 1540/natt

Prices start at: kr 1,062 per night (+taxes and fees)

Details

  • Guests: 5
  • Fasiliteter: EnkeltsengGratis WifiKaffetrakterKjøleskapKomfyr med stekeovnKøye sengOppvaskmaskinTo soveromTVVedovnWc og dusj

Availability

Reservation Form

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

Hytte 7. Storhytte med dusj og wc. Pris fra kr 1190 - 1540,-/natt is available for selected dates.