Elden. Et kunststykke av et utendørs teater som tar deg inn i dramatikken fra en svunnen tid.

Elden. Et kunststykke av et utendørs teater som tar deg inn i dramatikken fra en svunnen tid.

Nordmenn er kjent for sin kjærlighet til utendørsaktiviteter og kulturelle begivenheter. En av disse begivenhetene som har et spesielt sted i folks hjerter er Elden på Røros. Årlig tiltrekker dette spektakulære teaterarrangementet tusenvis av tilskuere som ønsker å ta del i den unike og magiske opplevelsen som Røros har å tilby. Fremføringen endrer seg fra år til år med nye skuespillere og effekter.

Historien bak Elden på Røros:

Elden på Røros er en teaterforestilling som tar deg med tilbake i tid, til 1600-tallets Røros. Forestillingen er basert på sanne historiske hendelser og fargerike karakterer fra fortiden. Gjennom dans, sang og drama blir du tatt med på en reise gjennom Røros sin fascinerende historie. Dette er ikke bare teater – det er en levende og interaktiv opplevelse!

Spektakulære sceneeffekter:

Elden er kjent for sine imponerende sceneteknikker som inkluderer lys, lyd, pyroteknikk og visuelle effekter. Her blir du trollbundet inn i dramatikken, kjærligheten, den visuelle prakten og den fengslende fremføringen. Uansett om du er fascinert av scenekunst eller bare ønsker å oppleve noe spektakulært og unikt, vil Elden på Røros virkelig imponere deg.

Inkluderende opplevelse:

Elden på Røros er ikke bare for de teaterinteresserte. Arrangementet er en fest for sansene der alle kan finne glede. Du trenger ikke å være en erfaren teatergjenger for å nyte opplevelsen. Familier, venner og par i alle aldre kan delta og la seg inspirere av denne helt spesielle forestillingen.

Minner for livet:

Vi tror Elden er en opplevelse som garantert vil skape minner for livet. Den gripende historien, de uforglemmelige karakterene og den fantastiske scenografien gjør at denne opplevelsen skiller seg ut fra andre teaterarrangementer. Enten du deltar alene eller med noen du er glad i, vil Elden etterlate et varig inntrykk og gi deg noe å snakke om.

Elden på Røros er ikke bare en teaterforestilling – det er en helhetsopplevelse som lar deg reise tilbake i tid og oppleve Røros sin unike historie og kultur. Gjennom en blanding av dramatikk, musikk og imponerende sceneteknikker, tar Elden på Røros publikum med på en reise de sent vil glemme. Grip sjansen til å delta på Elden på Røros og bli en del av noe magisk!